Individuele rondreizen door Costa Rica © Travelmarker Reizen

Reisverslag Costa Rica

Van het National Park Manuel Antonio naar San Jose

door Vashna Banarsi, 18 september 2008

Van het Manuel Antonio National Park naar San Jose © Vashna BanarsiNa het ontbijt vertrokken we om half elf richting de hoofdstad San José, het laatste deel van onze reis door Costa Rica. Onderweg stopten we bij Herradura om spullen voor de lunch te kopen. De weg naar San José was schitterend en afwisselend. Vanaf de hooggelegen plaatsen die we onderweg passeerden genoten we van prachtige vergezichten.

Dankzij de routebeschrijving die we van de lokale agent van Travelmarker Reizen ontvangen hadden, was het hotel vrij makkelijk te vinden. Om iets over tweeën kwamen we aan in hotel Country Inn, vlakbij het internationale vliegveld van San Jose.

Leguaan © Vashna BanarsiNa ingecheckt te hebben belden we het autoverhuurbedrijf dat we gearriveerd waren en dat ze de auto konden komen ophalen. Ongeveer een halfuurtje later was een medewerker van het autoverhuurbedrijf al in het hotel gearriveerd. Na de auto nog eens nagekeken te hebben, vertrok de autoverhuurder al snel weer met de huurauto.

Aangezien we nog genoeg vrije tijd hadden, gingen we op zoek naar het winkelcentrum Cariari. Iets voorbij het hotel richting het vliegveld kwamen we een brug tegen die over de snelweg ging. Na de brug overgestoken te hebben lag het winkelcentrum op korte afstand. Het winkelcentrum was tegen verwachting in mooi en groot met verschillende eetgelegenheden, winkels en souveniershops. Na hier nog wat souveniers te hebben gekocht en gegeten te hebben, liepen we terug naar het hotel om voor de laatste keer te overnachten in Costa Rica.

Manuel Antonio National Park, vrij verblijf Afscheid van Costa rica

Travelmarker Reizen

 
Costa Rica

  Cahuita
  Golf van Nicoya
  La Fortuna
  Manuel Antonio
  Monteverde
  Playa del Coco
  Playa Ocotal
  Playa Samara
  Puerto Viejo
  Rincon de la Vieja
  San Jose
  Sarapiqui
  Tortuguero

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV