Individuele rondreizen door Costa Rica © Travelmarker Reizen

Reisverslag Costa Rica

National Park Manuel Antonio

door Vashna Banarsi, 17 september 2008

het strand bij het Manuel Antonio National Park © Vashna BanarsiVandaag hebben we eindelijk iets uitgeslapen. Na ons klaargemaakt te hebben, gingen we naar de eetruimte bij het zwembad zitten voor het ontbijt. Het ontbijt was hier simpel maar lekker.

We vertrokken te voet naar Manuel Antonio. Aangezien er geen voetpad is, moet je gewoon de autoweg volgen. De wandeling was erg vermoeiend, de weg ging de eerste deel continu omhoog en vervolgens weer omlaag voor het laatste stuk naar Playa Espadilla, het mooie witte zandstrand van Manuel Antonio. Het door palmen omzoomde strand was werkelijk een van de mooiste stranden die we in Costa Rica hadden gezien. Het was breed en liep geleidelijk af de zee in. Aan het eind van de strand lagen een paar grote rotsformaties tegen het nationale park aan.

Manuel Antonio is in feite een lange weg langs het strand met restaurantjes, winkeltjes en een leuke sfeervolle markt, het leek meer op een boulevard. Na hier wat rondgelopen te hebben vertrokken we weer naar hotel California, aangezien we een beetje moe waren. Omdat ook het weer leek te verslechteren, besloten we maar niet het park te bezoeken. Rond etenstijd maakten we ons klaar en vertrokken we naar Quepos om daar weer te dineren.

Van Rincon de la Vieja naar Manuel Antonio Van Manuel Antonio naar san Jose

Travelmarker Reizen

 
Costa Rica

  Cahuita
  Golf van Nicoya
  La Fortuna
  Manuel Antonio
  Monteverde
  Playa del Coco
  Playa Ocotal
  Playa Samara
  Puerto Viejo
  Rincon de la Vieja
  San Jose
  Sarapiqui
  Tortuguero

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV