Individuele rondreizen door Costa Rica © Travelmarker Reizen

Laatste vakantiedag van de Selfdrive door Costa Rica

Vrije dag in Playa del Coco

Rob en Anita Loos, 16-8-2004

Bloemenpracht van Costa Rica © Rob en Anita LoosOp onze laatste hele vakantiedag van onze selfdrive door Costa Rica, voor de terugvlucht naar Nederland, zitten we er een beetje doorheen. De ochtend wordt gebruikt om nog wat souvenirs te kopen maar hier blinkt het dorp Playa del Coco niet in uit, met uitzondering van duik T-shirts.

s’ Middags gaan we nog wat naar het strand van Playa del Coco, maar vanwege rugpijn gaan we al vrij snel terug naar het hotel om te genieten van de strandstoelen en een drankje aan het zwembad.

Hongerig lopen we om twee uur naar het strandrestaurant waar Anita een cocktail krijgt met een dubbele dosis alcohol. Waggelend wandelen we wat later naar de supermarkt om drinken voor de terugreis in te slaan. Het diner wordt weer genuttigd bij de Italiaan, dat was immers zo goed bevallen en hij was zo vriendelijk dat we niet anders durfden.

En dan is de tijd alweer aangebroken om te gaan pakken. Na het diner zetten we alvast alles klaar voor de terugvlucht van morgen en rekenen we alvast af in het hotel. We hebben medelijden met de controleurs die op het vliegveld van San Jose de koffers moeten openen want drie weken tropen geeft niet echt veel schone was. Slapen kunnen we moeilijk die nacht en om vijf uur zijn we dan ook allebei weer op de veranda te vinden.

Duiken bij Playa del Coco Van Playa del Coco naar San Jose, terugvlucht

Travelmarker Reizen

 
Costa Rica

  Cahuita
  Golf van Nicoya
  La Fortuna
  Manuel Antonio
  Monteverde
  Playa del Coco
  Playa Ocotal
  Playa Samara
  Puerto Viejo
  Rincon de la Vieja
  San Jose
  Sarapiqui
  Tortuguero

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV