Individuele rondreizen door Costa Rica © Travelmarker Reizen

Reisverslag Costa Rica

door Gerrie van Dijk en Henk van Maaren

Dag 20 - 19 februari 2004 - Van het Manuel Antonio National Park naar San José

Onze vakantie loopt ten einde. Vandaag rijden we terug naar San José. Onze bestemming, hotel Country Inn and Suites, blijkt lastig te vinden. De aanwijzingen op de reisbeschrijving zijn niet al te duidelijk. Een aardige taxichauffeur rijdt voor ons uit en zo zijn we royaal op tijd bij het hotel voor de medewerker van het autoverhuurbedrijf, die de auto stipt op het afgesproken uur komt ophalen. Na de luxe perfectie van hotel Parador steekt de Country Inn wat schraaltjes af.

Dag 21 - 20 februari 2004 - Afscheid van Costa Rica

De transfer-bus meldt zich stipt op tijd om zeven uur. De man van de incheck-balie op de luchthaven bezorgt ons riante zitplaatsen bij één van de nooduitgangen. In het vliegtuig probeer ik zoveel mogelijk tussen het voederen door te slapen.
Bij de tussenlanding in Washington opnieuw uitgebreide security-checks. Het duurt wel anderhalf uur voordat we naar de vertrekhal mogen.

Dag 22 - 21 februari 2004 - Weer thuis

We komen iets te laat aan op Schiphol, maar we gaan toch eerst een voortreffelijk broodje eten bij Délifrance. De trein en de taxi brengen ons daarna snel thuis. Het is koud in Nederland, maar denken aan Costa Rica geeft een heel warm gevoel.

Manuel Antonio National Park  

Travelmarker Reizen

 
Costa Rica

  Cahuita
  Golf van Nicoya
  La Fortuna
  Manuel Antonio
  Monteverde
  Playa del Coco
  Playa Ocotal
  Playa Samara
  Puerto Viejo
  Rincon de la Vieja
  San Jose
  Sarapiqui
  Tortuguero


| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV