Individuele rondreizen door India © Travelmarker Reizen

Reisverslag India - Rajasthan

Terug in Delhi

door Ronald Jongeneel en Loes Schellekens, 7 augustus 2009

Onze prive-chauffeur © Ronald Jongeneel & Loes SchellekensVanmiddag rond een uur of vier aangekomen in Delhi. Poehh...... De weg is nog niet eerder zo slecht geweest, met veel gaten en soms zelfs hele stukken zonder asfalt. Bovendien was het een route met eindeloos veel bumps (verkeersdrempels), van zo'n formaat dat je er alleen zeer langzaam overheen kan. Iedereen was weer onderweg. Volgens Mister Opi is er wederom een festival aan de gang (zoals elke dag, denken wij dan).

Eenmaal aangekomen hebben we afscheid genomen van onze trouwe chauffeur, veel handjes, gelukwensen, uitwisseling van email-adressen (nu ja, één kant op, Opi zit nog niet op Gmail), en het overhandigen van de enveloppe met fooi.

Connaught Place - Delhi© Ronald Jongeneel & Loes SchellekensOnze zelf uitgezochte verblijfplaats is weliswaar comfortabel, maar we zitten wel in een kamer zonder ramen of daglicht, hetgeen toch vreemd is voor een vier sterren hotel.

Na onze eerdere dagje Delhi hebben we hier inmiddels al een favoriet restaurant, dus zijn we met de (uitstekende) metro wederom naar Connaught Place gereisd, om opnieuw te eten in 'Zen'. Voortreffelijk.

Op de foto: (boven) afscheid van Opi Sherman & de Hindustani Motorcompany Ambassador Special. (links) Loes @ Connaught Place

van Bikaner naar Shekhawati Delhi, laatste dag

Travelmarker Reizen

 
India

  Agra
  Bikaner
  Delhi
  Jaipur
  Jaisalmer
  Jodhpur
  Pushkar
  Shekhawati


| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV