Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Bali & Lombok - Indonesië

Van Schiphol via Singapore naar Bali

Philip en Gudrun Pierens-Raeman, 10 & 11-10-2006

Dag 1 10 oktober Vertrek vanuit Amsterdam

Vroeg in de morgen brengt de papa van Gudrun ons naar de trein in Brugge, om zo naar Schiphol te gaan. Even voor de middag vertrok het vliegtuig naar Singapore waar we 12 uur later toekwamen.

Dag 2 11 oktober Van het vliegveld naar Padangbai in Oost-Bali

We beginnnen de dag met de klok 6 uur vooruit te draaien. Dan wachten we 3 uurtjes in Singapore voor de aansluitende vlucht naar Ngurah Rai, het vliegveld bij Den Pasar op Bali. Daar worden we opgewacht door onze chauffeur die ons naar Padangbai in het Oosten van Bali zal brengen, met de nodige stops.
De eerste stopplaats is Klungkung. Hier bezoeken we Taman Gili, de 'eilandentuin', een gedeelte van het vroegere paleis Semara Pura.
We vervolgen onze weg, en stoppen aan Pura Goa Lawak, een kleine doch heel belangrijke tempel. Deze vleermuizengrot-tempel is voor de Balinezen van grote betekenis, hij wordt gerekend tot één van de zes 'tempels van de wereld'. Als extraatje krijgen we hier een deetje te zien de ceremonie bij een crematie.
De trip gaat nog even verder, en zo komen we aan in hotel Puri Rai in Padangbai in het oosten van Bali. Moe maar tevreden gaan we die avond vroeg slapen.

terug vrije dag in Padangbai

Travelmarker Reizen

 
IndonesiŽ

  Sumatra
  Java
  Bali
Lovina Beach
Munduk
Padangbai
Pemutaran
Ubud
  Lombok
  Flores
  Sulawesi
  Kalimantan

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV