Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Bali & Lombok - Indonesië

Per veerboot van Lombok terug naar Bali

Philip en Gudrun Pierens-Raeman, 19-10-2006

Dag 10 - 19 oktober - Rit naar Lembar, per boot terug naar Padangbai op Bali

Ons vervoer naar de boot in Lembar is ruim een uur te vroeg. Zo is er nog wat tijd over om bezoek te brengen aan de Batu Balong tempel (een zeetempel die gebouwd is op een uitstekende rotspunt) en de supermarkt om een overlevingspakket samen te stellen voor op de veerboot. We worden verwacht op de boot van 12 uur, maar deze vertrekt met ruim een uur vertraging. Tijd genoeg dus om met de talrijke verkopers te onderhandelen over één en ander.

Aan boord is er nog een woordenwisseling met de dragers van onze valiezen, maar dit is blijkbaar normaal. Men spreekt er zelfs van de "bagagemaffia". Een ferme discussie over geld, en uiteindelijk toch maar gegeven wat ze vroegen om geen verdere problemen te hebben. En zo nemen we eigenlijk een klein beetje in mineur afscheid van Lombok waar alles de vorige week zo fantastisch was verlopen. De boottocht van Lombok naar Bali zelf verliep verder vlot, in het gezelschap van 2 Nederlandse koppels, dus we hadden weer tijd om verhalen uit te wisselen.

Uiteindelijk zijn we tegen kwart voor 6 in Padangbai op Bali. Een heerlijk diner in Puri Rai, ons hotel in Padangbai sluit onze dag af en maakt alles toch nog weer goed.

Wandeling bij Senaru, rit naar Senggigi Van Padangbai via Tenganan naar Lovina

Travelmarker Reizen

 
IndonesiŽ

  Sumatra
  Java
  Bali
  Lombok
Gili Meno
Senaru
Sengiggi
Tetebatu
  Flores
  Sulawesi
  Kalimantan

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV