Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Bali & Lombok - Indonesië

Terugreis van Bali naar Schiphol

Philip en Gudrun Pierens-Raeman, 26 & 27-10-2006

Dag 17 - 26 oktober - Transfer naar het vliegveld, terug vlucht naar Amsterdam

Vandaag komt een einde aan al dit moois. We vertrekken vanuit Ubud naar de luchthaven van Denpasar. Een vlucht van een kleine 3 uur brengt ons naar Singapore. Hier wachten we nog een uur of acht alvorens we rond middernacht verwacht worden op een vlucht naar Schiphol.

Dag 18 - 27 oktober - Aankomst in Amsterdam

De klok 6 uur terug draaien, niet veel geslapen en ruim 13 uur later landen we iets na 7 's morgens op schiphol. Wat problemen om met de trein terug in België te raken, maar uiteindelijk komen we rond 3 uur in de namiddag toe in Brugge. Het enige wat we nu willen is naar huis, slapen, en nog even nagenieten van al dit moois...

Bij dergelijke reis hoort natuurlijk een woordje van dank aan verschillende mensen. In eerste instantie aan Oma en Opa, Meter Dorine en haar familie, Nathalie en Aziz, die voor de opvang van Julie hebben gezord terwijl wij in verre oorden waren. Dankzij hen had ook onze kleine meid een fantastische tijd. Verder willen wij ook een woordje van dank richten aan de medewerkers van Travelmarker reizen, die dit alles prima georganiseerd hebben, zodat wij zorgeloos konden genieten.

Ubud, vrij verblijf  

Travelmarker Reizen

 
IndonesiŽ

  Sumatra
  Java
  Bali
Lovina Beach
Munduk
Padangbai
Pemutaran
Ubud
  Lombok
  Flores
  Sulawesi
  Kalimantan

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV