Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis over Java en Bali - Indonesië

Padangbai, bezoek aan Blue Lagoon Beach

door Rosa Storm, 3 augustus 2010

Balinese bloemenpracht @ Rosa Stormreis door Java en BaliWéér slecht geslapen. Kon maar niet en slaap komen en werd vaak wakker. Om zeven uur besluiten papa, mama en Edo dat ze toch nog even naar de markt gaan. Ik, saai als ik ben, ga niet mee en blijf in bed. Ik kan niet meer slapen. Een pijnlijke druk op mijn ogen vertelt me dat ik weer niet bepaald goed heb geslapen, zucht.

Rond acht uur half negen gaan we ontbijten. Ons plan voor vandaag: ’s Ochtends naar het strandje en zwemmen, dan lunchen in een restaurantje daar. ’s Middags zien we wel.

Pap en mam gaan eerst nog even inchecken in een internetcafé. Dit kan vanaf dertig uur voor je vlucht. (Zo snel gaan we al weg dus!)

Het is erg fijn op het strandje, dat Blue Lagoon heet. Er zijn veel snorkelaars, er zijn minder golven, maar de golven die er zijn, zijn immens hoog! We slaan de verkopers weer van ons af. Nee, we hoeven geen uitgeholde kokosnoot en nee we hoeven geen kettingen en nee we hoeven geen sarongs en geen massage en geen beeldjes en geen doosjes en geen asbakken. Nee, ook geen budha beeldje. Nee, snorkelen hoeft niet, suda, al gedaan. Nee ook geen transport nee! Nee, nee, nee, nee, nee en nog eens nee! Uiteindelijk druipen ze allemaal teleurgesteld af.
Trouwens, zelfs áls we iets hadden willen kopen had dat niet gekund; geen van ons had geld.

Straks ga ik mijn koffer inpakken. Morgen worden we om half acht opgehaald. Onze vlucht vanaf Dempasar gaat om twee uur ’s middags. Dan komen we om half vier, Jakarta tijd, aan in Jakarta. Onze vlucht vanaf daar gaat om half acht ’s avonds. Om vijf voor zes ’s ochtends komen we aan op schiphol, lokale tijd.

Vanaf daar zullen we wel de trein naar Den Haag nemen. Dan met de tram naar huis. Huis. Thuis. Weg van hier. Ik kan niet wachten en tegelijkertijd wil ik echt niet weg. Ik geniet zo hier! Ik mis alles zo thuis! Hoe dan ook is er één ding zeker: we gaan hier toch wel weg, of ik het nou wil of niet.

Ik mis het nu al!

Padangbai, vrije dag terugreis

Travelmarker Reizen

 
IndonesiŽ

  Sumatra
  Java
  Bali
Lovina Beach
Munduk
Padangbai
Pemutaran
Ubud
  Lombok
  Flores
  Sulawesi
  Kalimantan

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV