Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Bali & Lombok - Indonesië

Van Schiphol naar Kuala Lumpur

door Rosa Storm, 10 juli 2010

@ Rosa Stormreis door Java en BaliHet plan is om om 16.00 uur de vertrekken van huis. Natuurlijk vertrekken we pas om 16.30 uur. We gaan met de tram en de trein. In de tram blijkt al dat die lieve Edgar zijn portemonnee vergeten is. Er ontstaat een lichte spanning, maar daarna wordt iedereen toch wel weer blij; we gaan tenslotte naar Indonesië.

Op schiphol gaat het vrij snel. Als we door de douane gaan hoeven we niet meteen door het hele verkleedproces. Dit versnelt onze binnenkomst op schiphol enigszins. We kijken nog even rond in het "tax-free-shopping-gebied", maar we kopen natuurlijk niets, want we moeten nog op vakantie gaan.

We zitten om 20.00 uur in het vliegtuig. We zouden moeten vliegen om 20.50, maar er was iets fout gegaan. Het begon te onweren, waardoor we niet meteen konden opstijgen. Uiteindelijk vlogen we om 21.50 ofzo weg.

Ik heb 2 films gekeken, 2012 en De gelukkige Huisvrouw. Ook hebben Edo en ik tegen elkaar Tetris gespeeld. De vliegtuig-nacht ging vrij snel. We kregen in totaal 3 keer te eten (ja, met lunch de volgende dag erbij ja). Alle drie de keren kreeg ik heel vroeg eten omdat ik vegetariër ben, yay! Het eten was wel heel vies, niet yay!

terug van Kuala Lumpur naar Jakarta

Travelmarker Reizen

 
IndonesiŽ

  Sumatra
  Java
  Bali
  Lombok
  Flores
  Sulawesi
  Kalimantan

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV