Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Thailand, Cambodja & Vietnam

Aankomst te Bangkok

Frans en Helma Horjus, 16-11-2006

Aankomsthal van het nieuwe Suvarnabhumi  Airport van Bangkok @ Frans & Helma HorjusHet slapen ging, ondanks de beroerde stoelen redelijk. We konden een vrij goede nachtrust scoren. Anderhalf uur voor de landing werd een stevig ontbijt geserveerd. We kwamen om 12.10 uur op het nieuwe vliegveld Bangkok – Suvarnabhumi International Airport aan.

In het Viengtai hotel aangekomen kregen een kamer op de derde verdieping aan de achterkant van het hotel. Kamer 333 werkelijk een magisch getal. We hebben tot half vijf gebaad en wat gerommeld met de koffers en zijn toen naar Tup Tim gegaan om wat te drinken en te eten. Heerlijk warm was het buiten!
Even voor zessen waren we terug op de kamer, waar Helma de koffers verder ordende. Het was bijna acht uur toen we daarmee klaar waren. Hoewel we aardig moe waren, zijn we naar Sawasdee House gekuierd om daar wat te drinken. Het was er gezellig druk en lawaaiig. Om kwart voor negen zijn we naar het hotel teruggegaan. Precies een half uur later gingen we slapen.

Vertrek vanaf Schiphol Bezoek aan de Chinatown van Bangkok

Travelmarker Reizen

 
Thailand

  Bangkok
  Chiang Khong
  Chiang Mai
  Chiang Rai
  Koh Lanta
  Koh Ngai
  Krabi
  River Kwai

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV