Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Thailand, Cambodja & Vietnam

Vertrek vanaf Schiphol

Frans en Helma Horjus, 15-11-2006

Alle koffers en tassen stonden klaar in de gang, toen Theo om kwart over tien voor kwam rijden. Hij had Ingeborg meegenomen, dus dat was reuze gezellig. Theo vertelde, dat Ziporet het gisteren tamelijk goed had gedaan in Haren, maar dat het vorig jaar een ietsje gemakkelijker ging. Enfin, dat zal binnen de kortste keren wel weer gewend zijn. Een Bobtail past zich immers heel snel aan.
De rit naar Amsterdam ging heel vlot . Er waren geen files en we reden om vijf
over half twee de parkeergarage in. We hebben met behulp van Theo voor de eerste keer electronisch ingechecked. Dat bleek een hele verbetering, waardoor we lekker wat tijd overhadden om met de kinderen nog een kop koffie te drinken in een restaurant op de eerste verdieping.
Toen we daarmee klaar waren, zijn we naar de douane gekuierd. Het was inmiddels half drie. Daar hebben we afscheid genomen van Theo en Ingeborg, waarna we ons hebben onderworpen aan de controle. Al met al zijn we, ondanks de verscherpte veiligheidsmaatregelen, nog nooit zo vlot deze barricade gepasseerd. We vonden een lekkere luie ligstoel voor een grote glaspui, die
uitzicht bood op het platform van de Schengenhoek van Schiphol. Van kwart voor drie tot het vertrek hebben we daar op ons gemak alle bewegingen van aankomende en vertrekkende vliegtuigen bekeken. Ons vliegtuig naar Parijs zou om tien voor vijf vertrekken, maar dat gebeurde een half uur later en dat, terwijl we al krap in de overstaptijd zaten.
Aangekomen op Charles de Gaulle, (een verschrikkelijk onhandig vliegveld), werden de passagiers voor de vlucht naar Bangkok opgewacht door twee zenuwachtige Fransen, die we (rennend of ons leven ervan afhing) moesten volgen naar een busje, die ons naar een andere terminal moest brengen.

Dus…we haalden de vlucht, die in plaats van om tien voor half acht, om precies acht uur vertrok. Er werd aan boord een diner met van alles erop en eraan geserveerd.

terug Aankomst in Bangkok

Travelmarker Reizen

 
Thailand

  Bangkok
  Chiang Khong
  Chiang Mai
  Chiang Rai
  Koh Lanta
  Koh Ngai
  Krabi
  River Kwai

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV