Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis door Thailand

Vlucht van Chiang Mai naar Krabi

Leendert Schild en Annemieke de Vos, 11-10-2006

Vroeg op, ontbijt. Taxi naar het international airport van Chiang Mai. Afscheid nemen van een heerlijke stad. Gisteren nog lekker de was laten doen. Bespaarde 60 baht voor de droger, omdat de zon scheen. Zo werkt dat hier. In een Boeing 777, erg groot en erg stil naar Bangkok gevlogen. In een uurtje waren we er. Onderweg alleen op de vleugel en wolken gekeken. Aankomst op het Suvarnabuhmi airport. Lopen door een soort van ruimtestation en toen boarden op Thai 347. Halverwege moest iedereen er weer uit. Technical problem. Was snel verholpen, iedereen er snel weer in. Goede vlucht van Bangkok naar Krabi. Geland op een eveneens splinternieuw Krabi airport. Er ging een deur niet open, dus nog een klein probleem. Met een een busje naar het resort.

Hoosbui in Krabi @ Leendert Schild en Annemieke de Vos Alvast 2 scootertjes geregeld voor morgen. Kijken of we richting Krabi-stad kunnen komen. Langs de "boulevard" gelopen. Veel nieuwe hotels, erg rommelig, veel winkels met zijde, kettingen, prulletjes en souvenirs. Druk, en de mensen hier weten blijkbaar nog niet dat als je toeristen belaagd, dat dat tegen je werkt. Maar aldoende zal men leren, hopelijk........
Leuk strand, mooie rotsen, bewolkt en een regenbui, maar een goddelijk temperatuurtje. Even de nieuwe reisbeschrijving uitgeprint. Waren we natuurlijk kwijt. (natuurlijk, hahahaha) En Ilse was zo lief om het over te typen en te mailen. Lieffie, bedankt!! Ondanks je proftaak dat toch nog gedaan. Gegeten in restaurant van het hotel. Een totaal ander stuk van Thailand. Hier voel je je echt toerist op vakantie. Kan positief en negatief zijn. Er zijn in dit stuk vooral moslims. Zie je overal terug. Geen boeddistische gebedsvlaggen, tempels etc.

Chiang Mai, vrije dag Krabi, vrij verblijf

Travelmarker Reizen

 
Thailand

  Bangkok
  Chiang Khong
  Chiang Mai
  Chiang Rai
  Koh Lanta
  Koh Ngai
  Krabi
  River Kwai

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV