Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis door Thailand

Tweede dag trekking Noord-Thailand

Leendert Schild en Annemieke de Vos, 9-10-2006

Overnachtingsdorp tijdens de trek @ Leendert Schild en Annemieke de Vos's Morgens om half zeven (het was wel droog geworden gelukkig, het regent hier alleen in de middag) kraaiden hanen en roken we houtvuur, onze broodjes werden geroosterd. Omelet er bij, alles in een diep bord, jasmijnthee erbij, en eten. En toen de tocht terug. Leendert mijn tas naar boven en verder heel de dag weer gelopen. Kwamen weer het vrouwtje tegen met zwarte tanden en opiumrokende mannen en vrouwen. Opiumteelt was altijd de belangrijkste bron van inkomsten, maar dat is nu vervangen door gewassenteelt als fruit, passievruchten, mandarijnen, grapefruit, etc. Er wordt ook veel zwarte rijst verbouwd.


Olifantentrek in Noord-Thailand@ Leendert Schild en Annemieke de VosUiteindelijk bij de lunchplek weer geluncht, pad thai, een hond geknuffeld die een kopie van Remy was...tranen, en weer in de truck, helemaal dood.
Gereden naar een olifantenkamp, en op 4 olifanten de jungle weer in. Echt, fantastisch!!! Er liep een man bij die alleen met oerkreten, (Leendert kan het precies nadoen, echt lachen) die olifanten in bedwang hield. En, berg op, berg af, rivier door, onderweg bananen kopen en voeren, ze weten het precies! Wat een feest.
Verder in de truck naar een waterval, prachtig, was alleen wel ruim een uur rijden, en een half uur lopen, fijn met die schoenen met overspannen voeten, maar wel de moeite waard. We hadden inmidels besloten het bij 1 nacht te laten, en ons weer bij het hotel af te laten zetten. Daar een lekkere luxe kamer geboekt, we zitten hier nu in de meest luxe kamer van het hotel. Dus je snapt hoe we in bed rolden gisterenavond. We zijn niks gewend, ik weet het....

1e dag trekking door Noord-Thailand Chiang Mai, vrij verblijf

Travelmarker Reizen

 
Thailand

  Bangkok
  Chiang Khong
  Chiang Mai
  Chiang Rai
  Koh Lanta
  Koh Ngai
  Krabi
  River Kwai

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV