Op reis met Travelmarker Reizen

Rondreis Thailand, Cambodja & Vietnam

Phan Thiet, vrij verblijf

Frans en Helma Horjus, 3-12-2006

 @ Frans & Helma HorjusHet zou een rustige dag worden, hebben we afgesproken. Na een goede nachtrust zijn we om kwart over zeven opgestaan. Gebaad en gekleed. Het was al half negen, toen we naar het restaurant kuierden om te ontbijten.

Verder hebben we tot half een, met een onderbreking voor de koffie, al luierend op onze loggia, doorgebracht. Lezen en Sudoku spelend. Om een uur zijn we naar de desk gelopen om Carl op te vangen. Dat werd even wachten, want hij was al doorgestoomd naar het restaurant en kwam ons halen, toen we niet kwamen opdagen. We hebben gezellig wat gedronken en daarna geluncht. Om drie uur vertrok hij weer om zijn administratie voor Fox Reizen bij te gaan houden. Wij hebben ons een middagdutje veroorloofd en zijn daarna gaan wandelen. In het ‘Mermaid Restaurant’ zijn we wat gaan drinken. Daar kwamen we in gesprek met de restauranthouder. Bij hem hebben we voor morgenochtend een Jeep met chauffeur gehuurd. Daarmee gaan we de omgeving verkennen. O.a. de befaamde Rode Duinen. Terug in het Resort zijn we, voor we een bad gingen nemen, naar de kinderen gaan E-mailen.

Mui Ne, voorbereiding op de storm @ Frans & Helma HorjusWe hebben in het restaurant van het resort gegeten. (de kwaliteit van het eten is er voortreffelijk). De branding was weer een stuk woester dan vanochtend. De volle maan scheen helder, de zee lichtte prachtig op in de brekers en aan de voet van het talud was men druk doende om honderden zandzakken te vullen. We hoorden, dat de typhoon Durian, die erg heeft huisgehouden op de Philipijnen, op de zuidoost kust van Vietnam komt afstevenen. Voor we gingen slapen, heb ik een paar foto’s geschoten van de werkende mannen.

Reis van Saigon naar Phan Thiet Phan Thiet / Mui Né, vrij verblijf


 

 

 

 
Vietnam

  Phan Thiet
  Saigon

| stuur deze pagina naar een kennis | | bezoek onze reisportal | bezoek ons reisbureau |

© 2013        Travelmarker Reizen BV